خیرین سلامت
خیرین سلامت
tums

ماشین بیهوشی یا دستگاه بویل یکی از دستگاه‌های مورد نیاز برای اتاق عمل است که عملکرد اصلی آن کنترل سیستم تنفس بیمار در حین بیهوشی می‌باشد.

بدین منظور اکسیژن و گازهای بیهوشی مورد نیاز در حین عمل جراحی توسط این دستگاه به بیمار انتقال داده می‌شود و دی اکسید کربن اضافی خارج می‌شود.

ماشین بیهوشی باید توسط متخصص بیهوشی یا پرستار بیهوشی استفاده ‌شود. متخصص بیهوشی دوز دارو‌های بیهوشی را به طور پیوسته به بیمار می‌دهد تا در حین انجام عمل بیمار به هوش نیاید.

به دلیل کارکرد بسیار حساسی که این دستگاه بر روی بیمار اعمال می‌کند، از پیچیدگی و فن آوری‌های خاصی بهره می‌برد.

رایج ترین نوع ماشین بیهوشی طراحی شده که در سراسر دنیا توسعه یافته و در حال استفاده می‌باشد، ماشین بیهوشی با جریان پیوسته است.

این دستگاه میزان ثابت و مشخصی از مخلوط گازهای طبی مثل اکسیژن یا دی نیتروژن مونوکسید را با میزان ثابتی از گازهای بیهوشی مانند ایزوفلوران ترکیب می‌کند و نهایتا جریانی با فشار ثابت و امن برای بیمار فراهم می‌شود.

 

  • تاریخ انتشار : 1402/05/07 - 09:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 587
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی طرح شیوه نامه خیرین دانشگاه علوم پزشکی تهران

تاکید دکتر رامین رحیم نیا بر ترسیم نقشه راه در برنامه ریزی فرآیندهای امور خیرین نشست بررسی «طرح شیوه نامه مدیریت سازمان های مردم نهاد، خیرین سلامت و اوقاف دانشگاه علوم پزشکی تهران» با حضور معاون توسعه تشکیل شد.

تاکید دکتر رامین رحیم نیا بر ترسیم نقشه راه در برنامه ریزی فرآیندهای امور خیرین 
نشست بررسی «طرح شیوه نامه مدیریت سازمان های مردم نهاد، خیرین سلامت و اوقاف دانشگاه علوم پزشکی تهران» با حضور معاون توسعه تشکیل شد.   
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه گزارش صبحگاهی(morning Report) کاری چهارشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۲ معاونت توسعه با محوریت بررسی «طرح شیوه نامه مدیریت سازمان های مردم نهاد، خیرین سلامت و اوقاف دانشگاه علوم پزشکی تهران» برگزار شد
دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه امور مربوط به خیرین حوزه سلامت در دانشگاه باید مستند شود؛ گفت: مدیریت دانش در امور خیرین حوزه سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی تصریح کرد: فرآیندهای کاری امور خیرین باید منسجم و با برنامه ریزی باشد و با هدف از پیش تعیین شده از حمایت های خیرین بهره بگیریم.  

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه تاکید کرد: ترسیم نقشه راه در برنامه ریزی فرآیندهای امور خیرین در چشم انداز و برنامه های دانشگاه نقشی اساسی دارد
در ادامه دکتر زهرا حسینی تبار مدیرسازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه به «طرح شیوه نامه مدیریت سازمان های مردم نهاد، خیرین سلامت و اوقاف دانشگاه» اشاره کرد و افزود: این شیوه نامه به اهداف کلی واختصاصی پرداخته و با هدف ارتقا فرهنگ کارهای خیر در حیطه سلامت تدوین شده است در این شیوه نامه ازسیاست گذاری مدیریت خیرین برای واحدهای تابعه و برای جذب و نگه داشت خیرین ارجمند سلامت مواردی مطرح شده است

وی خاطر نشان کرد: مددکاران بیمارستان در اکثر بیمارستانهای تابعه به عنوان رابط خیرین با مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه در ارتباط هستند که به صورت فصلی گزارشات کمک ها و مشارکت خیرین در قالب کمک های نقدی، غیر نقدی، تجهیزاتی و عمرانی را به این مدیریت ارسال می کنند
نوضیح اینکه با توجه به بررسی طرح شیوه نامه خیرین دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیران معاونت توسعه در خصوص این موضوع نظرات ارزشمند و سازنده خود را بیان کردند

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار خیرین,اخبار سایت
  • کد خبر : 240831
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کمک آنلاین
از من بپرسید ...