خیرین سلامت
خیرین سلامت
tums

نوردرمانی (Light Therapy) یا فتوتراپی (Photo Therapy) که به طور کلاسیک به عنوان هلیودرمانی (Helio Therapy) نامیده میشود، شامل قرار گرفتن در معرض نور روز یا طول موج خاصی از نور با استفاده از منابع مختلف از جمله لیزر، دیودهای ساطع کننده نور، لامپ های فلورسنت، لامپ های دیکرونیک و … است که معمولاً با دستگاه های مختلف کنترل میشود. نور برای مدت زمان خاصی تجویز میشود زیرا بیشتر از آن مدت زمان ممکن است به جای اثرات درمانی اثرات بلعکس داشته باشد.

دامنه استفاده دستگاه
در درمان بیماری های پسوریازیس، ویتیلیگو، اتوپیک درماتیتیس و … .باید توجه داشت که برحسب نفوذپذیری هریک از امواج UV و نوع بیماری، پزشک متخصص استفاده از یکی از دستگاه ها را مجاز میداند.

  • تاریخ انتشار : 1401/09/13 - 11:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 476
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پنجمین هم اندیشی مجمع خیرین سلامت در مرکز قلب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روز پنج شنبه 10 آذر 1401 جلسه غربالگری و هم‌اندیشی خیرین صنف بازار و جمعی از خیرین مجمع سلامت کشوری و خیرین مدرسه‌ساز با حضور جمعی از مسئولین در بیمارستان مرکز قلب تهران برگزار شد. 
در ابتدای این جلسه، غربالگری و ارزیابی آزمایشات قلبی عروقی برای خیرین انجام شد. 
 داوود صیقلی مدیر برنامه و رابط خیرین سلامت کشوری، هدف از این نشست را تکریم و تشکیل کارگروه ویژه خیرین سلامت و همچنین کسب حمایت و ایده‌های نو در حوزه اقدامات خیریه سلامت عنوان کرد. 
دکتر حاج قاسمی مدیر مرکز قلب تهران ضمن معرفی مرکز، با ذکر آمار بیماریهای قلب و عروق و افزایش مراجعات بیمارستانی، جهت امکان خدمت‌رسانی به بیماران و توسعه مراکز درمانی، حمایت خیرین سلامت و دعوت و تعامل با آنها را مهم دانست. 
سپس دکتر جلال غفار زاده معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن تأکید بر ضرورت غربالگری و حمایت در توسعه خدمات پیشگیری‌کننده از سوی خیرین بابیان اینکه نشانگرهای تغذیه بر روی جلد مواد غذایی مؤثر است و به‌عنوان یک کار خیر تلقی می‌شود گفت: نشانگرهای تغذیه‌ای بر روی مواد غذایی هشدارهای لازم را به خریداران و مصرف‌کنندگان آن اعلام کرده و در قالب یک برچسب نشانگر سبز، زرد و قرمز هشدار سلامت به افراد جامعه را تضمین خواهد کرد،
 لذا اقدامات مشابه در غذا و دارو با حمایت خیرین می‌تواند در سلامت و ارتقای سواد سلامت جامعه تأثیر زیادی داشته باشد. 
در ادامه دکتر فرزاد مسعود کبیر رئیس پژوهشکده قلب و عروق مرکز قلب تهران گفت: ضمن تعامل با خیرین داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و با توجه به نقشه علمی سلامت کشور، باید تدوین ایده‌های خیرانه نو در سلامت را مدنظر قرار داده و در زمانی کوتاه ساختار اجرایی آن را عملیاتی و در ارتقاء فعالیت‌های مشترک مرکز قلب تهران و خیرین سلامت، در تأمین تجهیزات پزشکی تلاش و تعامل کرد.
سپس استاد دکتر سید حسین احمدی رئیس گروه جراحی بیمارستان مرکز قلب تهران نیز ضمن تقدیر از حمایت خیرین به مشکلات بیماران قلبی اشاره کرد و افزود: متأسفانه نبود امکانات و تجهیزات کافی باعث شده یک بیمار قلبی برای دریافت خدمات درمانی از بیمارستان مدت‌زمان طولانی در نوبت باشد که این اصلاً خوب نیست. انشا الله ما بتوانیم با حمایت خیرین تعداد اتاق‌های عمل و تجهیزات این بیمارستان را افزایش دهیم و خدمات درمانی را توسعه بخشیم. 
همچنین در این نشست نصیبه نصیرپور از شادی و شادکامی و تلاش در تحقق سلامت روان جامعه و امکان‌سنجی آن با حمایت و همراهی و روحیه معنوی و ذهنی والای خیرین سلامت اشاره کرد. 
در پایان این نشست تعدادی از خیرین نقطه نظرات خود را در شفاف‌سازی اقدامات خیرین گفتند و درنهایت مقرر شد جهت یکسان‌سازی فعالیت‌های خیرین در تمامی واحدهای زیرمجموعه مرکز قلب تهران، کارگروه ویژه خیرین با مسئولیت تعدادی از خیرین و مسئولین مرکز قلب تهران تشکیل و نظارت کامل بر تمامی فعالیت‌های خیر گونه انجام شود. 
شایان‌ذکر است در این نشست از دکتر افسانه آئین جهت برگزاری جلسه هماهنگی هم‌اندیشی خیرین و روسای مرکز قلب تهران با اهدای یک جلد قران نفیس تقدیر و تکریم به عمل آمد. 

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار خیرین,اخبار سایت
  • کد خبر : 222715
کلمات کلیدی
فاطمه آزادی
تهیه کننده:

فاطمه آزادی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کمک آنلاین
از من بپرسید ...