خیرین سلامت
خیرین سلامت
tums
به سایت خیرین دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس https://khayerin.tums.ac.ir/خوش آمدید.
به منظور شفاف سازی و جلب اعتماد خیرین نیک اندیش و تکریم از نیت و نفس خیر ایشان، مصمم شدیم تا سایتی را طراحی کنیم که ضمن تسهیل و راحتی استفاده این بزرگواران ، اطلاعات به صورت شفاف مستند سازی شده و خیر محترم به راحتی بتواند مسیر پرداخت و هزینه کرد خود را پیگیری نماید.
در این سایت نیازمندیها طبقه بندی شده و نیازهای فوری والویت دار در دو بنر اولیه سایت نمایش داده شده است. و نیازهای کلی مورد نیاز بیمارستانها ، شبکه های بهداشت ، نیازهای پژوهشی و درمان بیماران در قسمت پایینی سایت ودربخش نیازهای واحدهای تحت پوشش به تفکیک واحدها نمایش داده شده است.
خیر محترم میتواند با ورود به بخش نیازمندیها بخشی یا کل هزینه را پرداخت نماید. و در صورت راهنمایی می توان با مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه تماس 02142910129 و اطلاعات لازم را کسب نماید.
شایان ذکر است خیرین می توانند شخصا وسیله مورد نیاز را خریداری و یا در صورت واریز وجه، در تمام مراحل خرید و بهره برداری نظارت نمایند.
 
 
 
مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه
دکتر زهرا حسینی تبار
دکترای فقه و حقوق
عضو مجمع خیرین سلامت کشور
30 سال فعالیت در امور جهادی و خیرین
02142910129
 
 
 
 
 
  
کارشناس سازمان های مردم نهاد 
 مریم علیپور
 فوق لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی
کارشناس خیرین از سال 1399 تا کنون
رییس اداره خیرین
 02142910130
 
کارشناس سمن ها
منا غلامرضا
لیسانس مامایی
کارشناس خیرین از سال 1401 تا کنون
02142910131
 
روابط عمومی 
فاطمه آزادی
فوق لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی
کارشناس خیرین از سال 1401 تا کنون
سابقه دبیر کانون های خیریه و نیروی داوطلب در موسسات خیریه
02142910133
 
 
الهه شکیبایی
فوق لیسانس  نرم افزار
کارشناس خیرین از سال 1401 تا کنون
مدیرعامل سازمان مردم نهاد منادیان سروش سلامت یاسوج
رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان یاسوج
 
حمید نعمتی 
کارشناس تجهیزات پزشکی
کارشناس خیرین از سال 1401 تاکنون

 

اسامی نمایندگان مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

 
 

ردیف

نام و نام خانوادگی

واحد تابعه

1

اکرم علی محمدی

 

 

بیمارستان روزبه

2

خانم طیبی

بیمارستان طبی کودکان

3

 

خانم پورزرندیان

 

 

بیمارستان ضیائیان

4

خدیجه آسترکی

 

 

بیمارستان امام خمینی

5

خانم چراغی

شبکه بهداشت جنوب

6

آقای رشادت

 

 

دانشکده توانبخشی

7

لیلا رسولی

 

بیمارستان ارش

8

آقا ی حیدری

بیمارستان رازی

9

آقای خوش ترکیب

بیمارستان بهارلو

10

 

عالیه امیر پارسی

 

 

بیمارستان سینا

11

خانم معصومی فر

 

 

بیمارستان شریعتی

12

خانم اسکندری

بیمارستان بهرامی

13

 

خانم حسنی

بیمارستان امیر اعلم

14

 

خانم مددی

 

 

بیمارستان فارابی

15

دکترابوالفضل نجاریان

 

معاونت غذا و دارو

16

مژگان اسماعیلی

 

معاونت بهداشت

17

خانم هاشمی

شبکه بهداشت ری

18

 

خانم اسکندری

بیمارستان بهرامی

19

مریم زاهدی

 

 

دفتر ارتباط با دانش آموختگان

20

 

الهام ذوقی

 

 

دانشکده داروسازی

21

 

زهرا بهبودی مقدم

 

دانشکده پرستاری

22

 

خانم بحری

 

دانشکده علوم تغذیه

23

خانم شیخ الملوکی

بیمارستان مرکز قلب

24

نسرین خیبر

 

 

 

مرکز تحقیقات و ایمونولوژی و آسم

25

خانم بهفرد

 

شبکه بهداشت اسلامشهر

26

خانم خوش نظری

بیمارستان یاس

27

 

رضا نعمتی

دانشکده پزشکی

28

 

دانشکده بهداشت

آقای شکری

29

دانشکده دندان پزشکی

خانم سلمان زاده

 
 
 
 
  • تاریخ انتشار : 1401/11/18 - 08:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 420
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

کلینیک خیرساز امیرالمومنین و بخش شیمی درمانی ساختمان امید 3 بیمارستان شریعتی افتتاح شد رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد داد خیرین وارد عرصه فناوری ها شده و از تبدیل ایده به محصول حمایت کنند

به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) کلینیک خیرساز امیرالمومنین و بخش شیمی درمانی ساختمان امید 3 افتتاح و بر حمایت خیرین از عرصه فناوری تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در آئین افتتاحیه 16 بهمن 1401، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با  قدردانی از نیکوکاران بانی این دو پروژه گفت: خیرین با نیت و اقدام خیر خود، بزرگترین دستاوردهای مادی و معنوی را کسب می کنند.
دکتر قناعتی با اشاره به حمایت های خیرین در عرصه بهداشت  گفت: در این دوره مدیریتی، خیرین در عرصه بهداشت را پیشنهاد دادیم و براین اساس، خیرین حدود 50 میلیارد تومان به این عرصه کمک کردند و با حمایت آنان توانستیم  خدمات سودمندی را در زمینه سوء تغذیه و تامین ویتامین های مورد نیاز و...، به صورت سیستماتیک و در قالب نظام شبکه های بهداشت به مردم تحت پوشش دانشگاه ارایه دهیم.
رئیس دانشگاه از خیرین خواست در عرصه فناوری های سلامت وارد شوند گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران به لحاظ تکنولوژی پیشرفت های بسیاری دارد. ما جلسات هفتگی را با بزرگان فناوری دانشگاه داریم که یکی از ثمرات آن، آماده سازی زیرساخت های شهر علم شهید سلیمانی است که ظرفیت استقرار 500 استارتاپ را دارد.
دکتر قناعتی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشترین محصولات فناورانه را در زمینه تجهیزات و دارو تولید می کند افزود: دستگاه پت اسکن ساخت ایران  به زودی عرضه می شود. گاما اسکن گساخت ایران در مراکز نصب و صادر و همچنین نورونویگیشن به 7 کشور صادر شده است. 60 دارو جدید  با فناوری های پیشرفته نیز اخیرا د ر شرکتهای دانش بنیان دانشگاه تولید شده که اینها بخشی از دستاوردهای فناوران دانشگاه در این عرصه است.  
وی با تکمیل این بخش از سخنان خود، ورود خیرین به عرصه فناوری را سرمایه گذاری سودمند دانست و گفت: فناوران می توانند فشار تحریم ها را به فرصتی برای استقلال و خودکفایی کشور تبدیل کنند و حمایت های خیرین در تبدیل ایده محققان، به محصول نقش مهمی دارد و می تواند به تولید فناوری های کشور کمک کند.

توسعه خدمات بیمارستان شریعتی مرهون حمایت های خیرین

سپس دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی، با بیان اینکه بیمارستان شریعتی در طول عمر 48 ساله خود همواره منشا خدمات ارزنده ای در عرصه درمان و آموزش و پژوهشی کشور بوده است گفت: این مرکز در بسیاری از رشته های پزشکی در کشور سرآمد است و امروزه بسیاری از بیماران صعب العلاج به امید درمان به این مرکز مراجعه می کنند.
دکتر جمشیدی شمار مراجعه کنندگان بیمارستان شریعتی را از ابتدای امسال تاکنون حدود 330 هزار مراجعه به درمانگاه، 43 هزار مراجعه به اورژانس و 36 هزار بستری در بخش های درمانی برشمرد و گفت: در این مرکز با 649 تخت فعال، 7قطب علمی کشور، 14 مرکز تحقیقاتی، 2 پژوهشکده و یک پژوهشگاه فعالیت دارند.
رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به خدمات منحصر به فرد بیمارستان شریعتی گفت: بخش پزشکی هسته ای این مرکز از بزرگترین و مهمترین مراکز پزشکی هسته ای کشور در امر تولید رادیو داروها و درمان بیماران است و تاکنون کارهای اولیه تولید 16 رادیو دارو و مراحل بالینی آن در این بخش انجام شده است. بخش پیوند مغزاستخوان نیز اولین بخش پیوند مغز استخوان کشور است و درحال حاضر  بیماران در لیست نوبت 6 ماهه قرار دارند که کمک خیرین به توسعه این بخش می تواند این زمان را کوتاه تر کند.
دکتر جمشیدی با بیان اینکه بیمارستان شریعتی از ابتدای تاسیس تاکنون مرهون حمایت های خیرین بوده است؛ به نقش خیرین در بنیانگذاری و توسعه خدمات این مرکز اشاره کرد و افزود: نمونه بارز حمایت های خیرین ساخت کلینیکی است که به نام امیرالمومنین مزین شده و به همت سرکار خانم عرب و همسر گرامی ایشان آقای شمس فرد به بهره برداری رسیده است. نمونه دیگر حمایت خیرین، راه اندازی بخش شیمی درمانی سرپایی است که به همت سرکار خانم سید احمدی راه اندازی شده و خدمات شیمی درمانی را با کیفیت و هزینه مناسب به مردم ارایه می دهد.
رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به تنوع خدماتی که در کلینیک امیرالمومنین ارایه می شود گفت: بخش های فیزیوتراپی، درمانگاه ناباروری، آزمایشگاه مرجع، سنگ شکن و بخش دارویی و... از جمله خدماتی است که در این کلینیک به مردم ارایه می شود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران، برترین های کشور
در ادامه محمد حسین نامی رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران، بیمارستان شریعتی را از بیمارستان های مطرح و نمونه کشور در ارائه خدمات و توسعه دانش پزشکی دانست و گفت: ایران در علوم پزشکی، نانو، هسته ای، فضایی و علوم کوانتومی جز هشت کشور برتر جهان و دانشگاه علوم پزشکی تهران جز برترین ها و پیشروترین ها در کشور است.
دکتر نامی، جامعه پزشکی را جامعه نخبگان دانست  و افزود: پزشکان در سطح ملی، منطقه ای و جهانی جزء بهترین ها هستند و برای اینکه بتوانند آلام بیماران را درمان کنند لازم است به لحاظ ساختمانی و تجهیزاتی و امکاناتی مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرند.
وی با قدردانی از خیرینی که این دو پروژه را به ثمر رساندن گفت: به همت پزشکان کارهای ارزشمندی در دانشگاه انجام شده است و ادامه این فعالیت ها نیاز به حمایت های بیشتری دارد. امیدوارم از حمایت های خیرین در عرصه تحقیقات نیز استفاده کنیم چراکه عرصه می تواند راهگشای پیشرفت های کشور باشد.

بیمارستان شریعتی نیازمند حمایت های بیشتر

سپس  سید محمد طباطبایی معاون مشارکت های مردمی و رسانه مجمع خیرین سلامت کشور، ساخت کلینیک امیرالمومنین در 5 طبقه با 2 هزار مترمربع مساحت را اقدام ارزشمندی از خیرین دانست و گفت: امیدوارم با افتتاح این مرکز مشکلی از مشکلات بیماران حل شود.
وی بیمارستان شریعتی را باوجود بنیه علمی قوی آن نیازمند حمایت های بیشتر دانست و از خیرین خواست به توسعه فعالیت های این مرکز کمک کنند.

آرزویی که برآورده شد

در ادامه مراسم از خیرین بیمارستان شریعتی قدردانی شد و فاطمه عرب نیکوکار پروژه کلینیک امیرالمومنین  نیز با بیان اینکه خوشحالم که با افتتاح این مرکز آرزوی دیرینه ام به سرانجام رسید گفت: امیدوارم هر روز مثمرثمرتر از روز قبل و در دانشگاه بانی کارهای بیشتری باشم.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار خیرین,اخبار سایت
  • کد خبر : 225876
فاطمه آزادی
تهیه کننده:

فاطمه آزادی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کمک آنلاین
از من بپرسید ...