خیرین سلامت
خیرین سلامت
tums

ماشین بیهوشی یا دستگاه بویل یکی از دستگاه‌های مورد نیاز برای اتاق عمل است که عملکرد اصلی آن کنترل سیستم تنفس بیمار در حین بیهوشی می‌باشد.

بدین منظور اکسیژن و گازهای بیهوشی مورد نیاز در حین عمل جراحی توسط این دستگاه به بیمار انتقال داده می‌شود و دی اکسید کربن اضافی خارج می‌شود.

ماشین بیهوشی باید توسط متخصص بیهوشی یا پرستار بیهوشی استفاده ‌شود. متخصص بیهوشی دوز دارو‌های بیهوشی را به طور پیوسته به بیمار می‌دهد تا در حین انجام عمل بیمار به هوش نیاید.

به دلیل کارکرد بسیار حساسی که این دستگاه بر روی بیمار اعمال می‌کند، از پیچیدگی و فن آوری‌های خاصی بهره می‌برد.

رایج ترین نوع ماشین بیهوشی طراحی شده که در سراسر دنیا توسعه یافته و در حال استفاده می‌باشد، ماشین بیهوشی با جریان پیوسته است.

این دستگاه میزان ثابت و مشخصی از مخلوط گازهای طبی مثل اکسیژن یا دی نیتروژن مونوکسید را با میزان ثابتی از گازهای بیهوشی مانند ایزوفلوران ترکیب می‌کند و نهایتا جریانی با فشار ثابت و امن برای بیمار فراهم می‌شود.

 

  • تاریخ انتشار : 1404/02/30 - 07:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 114
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست مشترک مدیریت خیرین سلامت و مجمع جهادگران کشور؛ گامی نو برای هم‌افزایی در خدمت‌رسانی جهادی حوزه سلامت

در نشستی صمیمانه میان مدیریت خیرین سلامت دانشگاه و مجمع عالی جهادگران کشور، زمینه همکاری های مشترک برای بهره مندی از ظرفیت گروه های جهادی در حوزه سلامت و خدمت رسانی به واحدهای تابعه بررسی شد.

 

به گزارش روابط عمومی مدیریت خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران; در راستای توسعه هم‌افزایی‌های اثربخش و بهره‌مندی از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در حوزه سلامت، نشستی صمیمانه و هدفمند روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه 1404 در دفتر مدیریت خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد. این نشست با حضور دکتر حسن تأمینی لیچائی مدیریت خیرین سلامت دانشگاه و اعضای این مجموعه و مهندس محمد نوری‌زاده، مسئول امور حقوقی و امور مجلس مجمع عالی جهادگران کشور و مجمع جهادگران تهران بزرگ برگزار شد.

در این دیدار، بر ضرورت استفاده بهینه از توان گروه‌های جهادی و سازمان‌یافته برای پاسخ‌گویی به نیازهای متنوع دانشگاه و واحدهای تابعه تأکید شد. موضوعاتی از جمله ارائه خدمات جهادی در مناطق کم‌برخوردار، پشتیبانی از بیماران نیازمند، مشارکت در پروژه‌های عام‌المنفعه، خرید و تأمین تجهیزات پزشکی و توانمندسازی جامعه هدف در حوزه سلامت، محور گفتگوها و تبادل نظر بود.

مدیریت خیرین سلامت دانشگاه ضمن استقبال از این همکاری ارزشمند، بر نقش بی‌بدیل مشارکت‌های مردمی و جهادی در ارتقاء شاخص‌های سلامت و خدمات‌رسانی اجتماعی تأکید کرد. در پایان این نشست، زمینه‌سازی برای تدوین تفاهم‌نامه‌ای مشترک در جهت عملیاتی‌سازی ظرفیت‌های موجود در دستور کار قرار گرفت.

این نشست، گامی جدی در مسیر تقویت پیوند میان دانشگاه و نهادهای جهادی کشور بود؛ تلاشی برای همگرایی بیشتر در جهت عدالت سلامت و ارتقای خدمات اجتماعی.

  • کد خبر : 298010
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کمک آنلاین
از من بپرسید ...