خیرین سلامت
خیرین سلامت
tums

طبقه بندی سازمانهای مردم نهاد

باتوجه به اساسنامه هایی که سازمانهای مردم نهاد برای فعالیت خود تدوین می نمایند ، این سازمانها برحسب ساختار یا نوع عضویت ، به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
- الف : سازمانهای مردم نهاد عضوپذیر
- ب : سازمانهای مردم نهاد هیات امنایی
الف : سازمانهای مردم نهاد عضوپذیر : ساختار این دسته از سازمانها برمبنای عضوپذیری استوار است و بعداز تاسیس سازمان ، هرفرد علاقه مند و داوطلبی که دارای شرایط عضویت مقرردراساسنامه باشد ، می تواند با ارائه درخواست ، به عضویت پذیرفته شود. درسازمانهای عضوپذیر تعداد اعضا دراساسنامه محدود نبوده و هیات مدیره می تواند از علاقه مندان و داوطلبان جهت عضویت در سازمان ، دعوت بعمل آورد. تعداد دقیق اعضای این سازمانها، در اساسنامه ذکر نمی شود و معمولا قبل از برگزاری مجامع عمومی ، هیات مدیره تشکل ، تعداد دقیق اعضا را اعلام می کند و برحسب آن جلسات مجامع عمومی با حضور نصف بعلاوه یک اعضا رسمیت می یابد. کلیه امور سازمانهای عضوپذیر ازقبیل انتخاب مدیران و بازرسان ، تعیین خط مشی ، تصویب ترازنامه و صورتهای مالی ، تغییراساسنامه و ... توسط اعضا در جلسات مجامع عمومی اتخاذ تصمیم می شود.

ب : سازمانهای مردم نهاد هیات امنایی : ساختار این دسته از سازمانها هیات امنایی است ، به این ترتیب که در بدو تاسیس سازمان ،گروهی از افراد بعنوان هیات امنا مشخص گردیده و کلیه امور ازقبیل انتخاب مدیران و بازرسان ، تعیین خط مشی ، تصویب صورتهای مالی و ... توسط اعضای هیات امنا در جلسات مجامع عمومی انجام می شود . تعداد دقیق اعضای هیات امنا در اساسنامه قید می شود و جلسات هیات امنا با حضور نصف بعلاوه یک اعضای هیات امنا رسمیت پیدا می کند.تعداد اعضای هیات امنا با نظر خود آنها، قابل افزایش و کاهش است و درهرصورت تعداد دقیق آن در اساسنامه مشخص می شود. کلیه امور سازمانهای هیات امنایی ازقبیل انتخاب مدیران و بازرسان ، تعیین خط مشی ، تصویب ترازنامه و صورتهای مالی ، تغییراساسنامه و ... توسط اعضای هیات امنا در جلسات مجامع عمومی اتخاذ تصمیم می شود. هیات مدیره و بازرسان سازمانهای امنایی ، غالبا از بین اعضای هیات امناء انتخاب می شود.

تفاوت عمده این دو دسته از سازمانهای مردم نهاد دراین است که در سازمانهای عضوپذیر محدودیتی برای تعداد اعضا وجود ندارد و باتوجه به اینکه اعضای سازمان از حق رای و حق انتخاب شدن برخوردار هستند ، لذا امکان جلب مشارکت اقشار مختلف مردم ، ورود اعضای جدید ، چرخش مدیریت و تغییر مدیران درمجامع عمومی وجود داشته و اعضای سازمان از حق انتخاب بیشتری در زمینه مدیریت سازمان و نحوه اجرای اهداف برخوردار هستند. ولی در سازمانهای هیات امنایی ، ازآنجائیکه تعداد اعضای هیات امناء محدود و مشخص می باشد ، لذا کلیه تصمیمات نیز غالبا دریک چهارچوب مشخص توسط افراد خاص اتخاذ می شود و امکان تغییر و تحول بسیار محدود است .

  • تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 12:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهبود قابل توجه کیفیت و کمیت ارائه خدمات درمانی با مشارکت خیرین

 

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پروژه‌های توسعه اورژانس، داروخانه سرپایی ۱۳ آبان، سردرب و ورودی و همچنین دستگاه‌های سی‌تی آنژو، فلوروسکوپی، ماموگرافی و سونو الاستو مجتمع بیمارستانی امیراعلم با هدف بهبود کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی، با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد.
به  گزارش روابط عمومی مدیریت خیرین سلامت دانشگاه پنج شنبه  ۵ مهر ۱۴۰۳ استانداردترین و زیباترین اورژانس های بیمارستانی همراه با فضای رفاهی برای کارکنان، در مجتمع بیمارستانی امیر اعلم به همت مدیریت خیرین سلامت دانشگاه افتتاح شد. 
پروژه‌های توسعه اورژانس، داروخانه سرپایی ۱۳ آبان، سردرب و ورودی و همچنین دستگاه‌های سی‌تی آنژو، فلوروسکوپی، ماموگرافی و سونو الاستو مجتمع بیمارستانی امیراعلم  باهدف بهبود کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی و ارائه خدمات بهتر با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر سید رضا رئیس کرمی  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران ،دکتر زهرا حسینی تبار  مدیر خیرین سلامت دانشگاه وجمعی از معاونین ومدیران دانشگاه افتتاح شد. دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح مرکز تصویربرداری و نوسازی اورژانس بیمارستان امیراعلم در جمع خبرنگاران تصریح کرد: با نوسازی و بهسازی بخش اورژانس بیمارستان توسط خیرین گرانقدر کشورمان، ارائه خدمات در این بیمارستان، شکل جدیدی به خود گرفته و هم خدمات و پذیرش ها تسریع یافته است.
 دکتر رئیس کرمی سرپرست دانشگاه  بر اهمیت مشارکت خیرین در پیشبرد پروژه‌های دانشگاه تاکید کرد و گفت: نیمی از هزینه‌های این پروژه‌ها از محل کمک‌های خیرین تامین شده است. این مشارکت ارزشمند در بسیاری از  پروژه های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه به چشم می خورد.  در ادامه دکتر زهرا حسینی تبار  مدیر خیرین سلامت دانشگاه  از مشارکت خیرین محترم خانواده مرحوم دکتر سید علی سجادی ، وآقایان دکتر مجید نیلی و حسین عظیمی وخانمها رضایی، طاهره ومهری حدادی جهت تجهیز وراه اندازی بخش اورژانس بیمارستان با ارزش ریالی 135میلیارد ریال معادل سیزده میلیارد و پانصد میلیون  تومان که با هماهنگی این مدیریت انجام شد قدر دانی نمود.
  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار خیرین,اخبار سایت
  • کد خبر : 279319
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کمک آنلاین
از من بپرسید ...