خیرین سلامت
خیرین سلامت
tums

1-مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه درنظر دارد جهت تقدیر از خیرین سلامت کارت شناسایی VIP جهت استفاده بهینه از امکانات بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه صادر نماید .

2-ماده 172 قانون مالیات های مستقیم مبنی بر استفاده از معافیت مالیاتی ، ناظر بر وجوهی است که  به حساب‌های تعیین شده از طرف دولت به منظور بازسازی یا کمک و نظایر آن به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود همچنین وجوه پرداختی یا تخصیصی و یا کمک‌های غیرنقدی بلاعوض اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی جهت تعمیر، تجهیز، احداث و یا تکمیل مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز‌ آموزش ‌عالی و مراکز بهداشتی و درمانی و یا اردوگاه‌های تربیتی و آسایشگاه‌ها و مراکز بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و جمعیت هلال احمر و کتابخانه و مراکز فرهنگی و هنری (دولتی) طبق ضوابطی که توسط وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فن‌آوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امور اقتصادی و دارایی تعیین می‌شود از درآمد مشمول مالیات عملکرد سال پرداخت منبعی که مؤدی انتخاب خواهد کرد قابل کسر می‌باشد‌.

3-تبصره الحاقی ماده 172 معافیت مالیاتی

کمک های نقدی و غیر نقدی اشخاص بابت ساخت بیمارستان،مراکز بهداشتی درمانی و تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز آنها که در محدوده اراضی دانشگاههای علوم پزشکی دولتی واقع و مالکیت آنها نیز متعلق به دانشگاههای مذکور می باشد.

  • تاریخ انتشار : 1403/07/17 - 23:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 87
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نازک فردوس بانوی نیکوکار در بیمارستان شریعتی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران،خیرین سلامت، نازک فردوس، بانوی خیر بیمارستان شریعتی بیش از میلیاردها تومان برای بازسازی و تجهیز بخش‌های مختلف بیمارستان شریعتی اهدا کرد.

 

 
 
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران،خیرین سلامت،در سی‌و‌چهارمین جلسه هیات مدیره خیرین سلامت بیمارستان شریعتی،گزارشی از گامهای بزرگ از سوی خیرین و اعضای این انجمن به تصویب رسید. این نشست با حضور زهرا حسینی‌تبار، مدیر مشارکت‌های اجتماعی و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به‌عنوان مهمان ویژه برگزار شد.
در آغاز جلسه،احمدرضا جمشیدی، رئیس بیمارستان شریعتی، یکی از نیازهای حیاتی بخش زنان و زایمان این بیمارستان را مطرح کرد. وی توضیح داد که متخصصان بیمارستان شریعتی قادرند با استفاده از دستگاه پیشرفته سونوگرافی، جان جنین‌های دوقلویی که دارای یک بند ناف مشترک هستند را نجات دهند، اما متاسفانه مدتی است که این دستگاه پیشرفته از کار افتاده است و از اعضای انجمن تقاضا کرد در این زمینه به مانند دفعات قبل مساعدت نمایند.در ادامه خرید یک دستگاه پیشرفته سونوگرافی داپلر رنگی با ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان توسط اعضای انجمن تصویب شد که بخشی از این هزینه توسط صندوق انجمن و مابقی از سوی خیرین تامین خواهد شد.
زهرا حسینی‌تبار، مدیر مشارکت‌های اجتماعی و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در تکریم خیرین بیمارستان شریعتی اظهار داشت: خیرین نه‌تنها به رفع نیازهای فوری و حیاتی بیماران و بیمارستان‌ها کمک می‌کنند، بلکه با اقدامات خود چراغی روشن برای آینده بهداشت و درمان کشور می‌افروزند. دانشگاه علوم پزشکی تهران عمیقاً قدردان این مشارکت‌های ارزشمند است و این خیرین را سرمایه‌های اجتماعی بزرگی می‌داند که با همت و نیک‌اندیشی خود، سلامت جامعه را بهبود می‌بخشند. از تمامی خیرین به ویژه سرکار خانم نازک فردوس که با حمایت‌های سخاوتمندانه خود بیمارستان شریعتی را به سطحی بالاتر رسانده‌اند، سپاسگزاریم.
 
در ادامه، احمد خاقانی‌پور، نایب‌رئیس هیات مدیره، گزارشی از پروژه احداث همراه‌سرا ارائه داد و خواستار تسریع فرایند اداری در شهرداری منطقه ۶ برای صدور مجوزهای لازم شد.
 
سپس حسن حمزه‌زاده، مدیرعامل انجمن، گزارشی از اقدامات خانم نازک فردوس، عضو هیات مدیره انجمن، ارائه داد. وی اشاره کرد که خانم فردوس با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در بازسازی و تجهیز بخش‌های مختلف بیمارستان نقش اساسی داشته‌اند. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به بازسازی بخش ریه با هزینه ۲۷ میلیارد تومان و همچنین بازسازی و تجهیز بخش اعصاب که هزینه‌ای بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان خواهد داشت، اشاره کرد. اقدامات خانم فردوس در بازسازی بخش لاندری بیمارستان و سردخانه نیز با بودجه ۲۵ میلیارد تومان در جریان است. وی در ادامه برنامه‌های خود، بازسازی اورژانس و آی‌سی‌یوهای بیمارستان را نیز در دستور کار دارند که حجم این اقدامات را به طرز چشمگیری افزایش خواهد داد.محمدعلی روحی فردپور، رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی، در این جلسه از فعالیت‌های گسترده خانم فردوس و سایر خیرین تقدیر کرد و پیشنهاد داد که مراسم باشکوهی با حضور خیرین و مقامات مسئول در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شده و از این خدمات ارزشمند تجلیل به عمل آید.
 
.این جلسه با اعلام دو اقدام دیگر پایان یافت: اهدای ۸۰ میلیون تومان توسط محمدحسن خداوردی برای تجهیز ویلچر بالابر آزمایشگاه و ۶۰ میلیون تومان توسط خانم خدیجه نیزاری برای بخش آموزش.در پایان نشست، اعضا از بخش‌های بازسازی شده بیمارستان بازدید کردند و از نزدیک شاهد تاثیرات مثبت این اقدامات ارزشمند بودند.
لازم به ذکر میباشد چنانچه خیرین بزرگوار تمایل به خرید دستگاه سونوگرافی برای نجات جان دوقلوهای عزیز کشورمان هستند،میتوانند با مراجعه به صفحه پرداخت در سایت و یا مراجعه به بیمارستان شریعتی،یا دبیرخانه خیرین سلامت دانشگاه واقع در خیابان ایتالیا،ساختمان شفا،طبقه اول،از کمکهای بی دریغ خود ،بهره مند سازند.
  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار خیرین,اخبار سایت
  • کد خبر : 280208
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کمک آنلاین
از من بپرسید ...